Aanmeldformulier voor podotherapeuten

De app Diabetes Voetencheck wordt al door ruim 25 podotherapiepraktijken en zorginstellingen in Nederland gebruikt. Wilt u de app als podoterapeut ook aanbieden aan uw patiënten? Dat kan! 

Kosten

RondOm Podotherapeuten heeft de app van maart tot september 2020 gratis voor de hele beroepsgroep beschikbaar gesteld. Nu wordt er een vergoeding van €200 excl. 21% btw per jaar gevraagd. Praktijken kunnen ook informatie- en promotiemateriaal ontvangen om de app zo goed mogelijk te kunnen implementeren bij patiënten.

Dit bedrag is nodig om de aansluitkosten en gebruik van de app te dekken. Er zit geen verdienmodel op de app zelf omdat de app met name moet gaan bijdrage aan zinnige en zuinige zorg en het op afstand kunnen bedienen van de steeds toenemende aantallen diabetespatiënten, waar reeds financiering voor is vanuit de basisverzekering.  Daarnaast levert het indirect geld op binnen de podotherapiepraktijk bij het leveren van medisch noodzakelijke zorg, omdat wanneer je mensen uiteindelijk secuur op afstand kan volgen je lijfelijke consulten kan uitsparen.

Heeft u interesse in de app? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Bedankt voor uw interesse! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.